Katwijk - Dinsdagmiddag werden politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter gealarmeerd voor een flinke aanrijding op de Wassenaarseweg in Katwijk.  

 

Ter plaatse bleek een bestelbus frontaal op een personenauto te zijn geklapt. De brandweer schaalde vanwege de ernst op naar middelhulpverlening. Uit de personenauto zijn een onbekend aantal mensen geknipt door de brandweer. Het Mobiel Medisch Team heeft de ambulancedienst geassisteerd bij de behandeling van de slachtoffers. 

De brandweer kon na alles gecontroleerd te hebben retour naar de kazerne. De olie welke op de weg lag zal worden verwijderd. De Wassenaarseweg is tijdens de aanrijding en het onderzoek afgesloten geweest. 

Politiebericht

Katwijk - Bij een frontale aanrijding op de Wassenaarseweg raakte dinsdag 14 oktober een 19-jarige automobilist zwaargewond.

De 19-jarige automobilist botste om 16.50 uur met zijn auto frontaal op een tegenligger. Zowel de bestuurder van deze personenauto, een 35-jarige inwoner uit Noordwijkerhout als de 19-jarige man uit Wassenaar raakten daarbij gewond. De ravage ter plaatse was enorm en de rijbaan was gedurende lange tijd voor al het verkeer afgesloten. Een traumahelikopter landde en verleende de eerste zorg aan de gewonde slachtoffers. De 19-jarige man werd uiteindelijk vervoerd en opgenomen in een ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Tekst en foto's: Menno Plug